Léčení bylinami. Všeléky z přírody.

Bylinné extrakty

Příroda je nejlepší lékař. Klišé, které ovšem platí beze zbytku. Jenže ne každý má přírodu za rohem a může si jít natrhat bylinky kdy a kam se mu zachce. Mnoho lidí dnes už navíc bylinky ani nezná. A tak jsou na místě alternativní řešení. Ty jsou vítanou náhradou a spolehlivou záplatou pro zaneprázdněné či neznalé.

Nejideálnějším způsobem, jak dát tělu všechno co je třeba a nemuset přitom nikam cestovat jsou bylinné extrakty. Jedná se o koncentrované 100% výtažky z bylinek, které zajistí přísun přírodních a zdraví prospěšných prvků.

Ve Vitaherbals.cz nabízíme bylinky v různých formách a bylinné extrakty jsou jednou z nich. Jedná se o laboratorně vytvořený koncentrát, vytěžený z nejúčinnější části bylinky. Tak je zajištěna maximální účinnost extraktu!

Bylinné extrakty nabízejí řadu výhod. Tou největší je již zmiňovaná, až 2x vyšší účinnost extraktu oproti klasické rostlině. Druhou velkou výhodou je extrémně jednoduchá příprava. Bylinný extrakt jednoduše přidáte do tekutiny či pokrmu a přísun zdraví je vyřešen 😊 Zmínit můžeme i to, že extrakty z bylinek vám vydrží déle než samotná rostlina. Je to proto, že díky silnější účinnosti stačí menší množství extraktu. Nemusíte tak přijímat i zbytečné části rostliny, stačí trochu prášku či tekutiny a je to vyřešeno.

Bylinné extrakty Biotiva

Najít partnera, který by pro náš obchod Vitaherbals.sk zajistil kvalitní a hlavně 100% bio bylinné extrakty nebylo jednoduché . Po mnoha setkáních a návštěvách jsme však narazili na německou společnost Biotiva a po prvním kontaktu bylo rozhodnuto.

Biotiva s námi jednala transparentně, férově a navíc s německou precizností vydokladovala i 100% organické složení jejich bylinných extraktů. Díky Biotive vám tak můžeme nabídnout desítky sušených, rostlinných, organických přísad. Pro vaši zdravou výživu v souladu s přírodou.

Každý výrobek Biotivy, který máme v nabídce má ekologický certifikát opřírodním původu. Produkty pocházejí z dlouhodobých partnerství a jsou plněny a kontrolovány přímo v továrně Biotivy v Německu. Důvěřujte 35 letům organických zkušeností a milionům zákazníků.

Bylinné extrakty, které vám ve Vitaherbals.sk nabízíme zlepší vaše fyzické i duševní zdraví a pomohou vám opět naběhnout na zdravý životní styl. Najdete u nás výtažky zbylinek, které vás zbaví stresu, zlepší činnost kardiovaskulární soustavy, ale také skvěle nabudí mozek a pomohou vašim svalům regenerovat.

Pomocí bylinek můžete také bojovat s únavou, chronickými chorobami, ale i podrážděností a přepracováním. Vyberte si bylinný extrakt, který potřebujete a vychutnejte si jeho blahodárné účinky.

Autor Vitaherbals.cz
Vitaherbals se zaměřuje na vaše zdraví a přináší vám světově uznávané značky výživových doplňků, bylinných extraktů a zdravotních polštářů. Jsme tady pro to, abychom Vám nabídli široký výběr kvalitních produktů, poradenství a odbornost.

Doporučené produkty6